De èchte onafhankelijke aankoopmakelaar van Groningen

Onze pakketten

Buiten de kaders, lijntjes, hokjes en boxen zoeken wij mee naar jouw droomhuis. Daarbij gebruiken wij ons enorme netwerk in de stad, maar ook die door het hele land. Verder maken wij optimaal gebruik van de Social Media om onze zoekopdracht neer te leggen.

Wij hebben betrouwbare en deskundige specialisten om ons heen die jou kunnen adviseren. Het eerste gesprek is altijd vrijblijvend. Denk aan een hypotheekadviseur, interieurontwerper, aannemer, klusjesmensen, een hovenier, verhuiscoach, scheidingsmakelaar etc. Op ‘Waarom een aankoopmakelaar‘ lees u nog veel meer over onze werkwijze.

Over onze kosten zijn we helder

  • Een percentages bovenop het afgesproken bedrag of over het verschil tussen de vraagprijs en de koopsom? Daar doen wij niet aan
  • Een basistarief met daarbovenop een ‘stukje prestatietarief’ oftewel een fikse bonus? Doen we ook niet aan
  • Elke huizenprijs is voor ons gelijk. Je hoeft niet ineens méér courtage te betalen naarmate het huis duurder wordt
  • Of het huis nu in de stad ligt of in de rand eromheen, de kosten blijven gelijk. Wij kopen aan tot 25 kilometer buiten de stad
  • De nota wordt gewoon achteraf bij de notaris verrekend, wij rekenen geen opstartkosten of maandelijkse vooruitbetalingen

Contact ons

Verstuur ons een bericht


Bekijk onze pakketten

Duizelt het jou inmiddels? Wil je deze uitpluizerij gewoon overlaten aan iemand die wel weet hoe het zit? Dit is het dagelijkse werk van De Andere Aankoopmakelaar. Koffie? Je hebt keuze uit espresso, koffie of cappuccino.

ESPRESSO

€ 259,- ex btw per deeldienst
Oftewel: deeldiensten. Misschien heb je ons maar voor één specialiteit nodig. Waarom zou je dan voor meer betalen? Het Espresso-pakket is zeer eenvoudig. Je pikt alleen die diensten eruit die jij nodig hebt.

Adviesgesprek aankoop

Een leerzaam adviesgesprek onder het genot van een vers gemalen kop koffie, waarin onder andere de volgende vragen naar voren komen.
– Ken jij jouw rechten en plichten als koper? En die van de verkoper?
– Waar moet je allemaal op letten bij een bezichtiging?
– Is het een appartement? Is het een ‘gezonde’ VVE? Zo niet, dan kunnen er extra maandlasten dreigen en daar reken je niet op.

Gewapend met de tips en trucs die ik jou aanreik, ben jij zeer goed voorbereid en helemaal klaar voor de aankoopstrijd.

Wil je toch, naar aanleiding van dit gesprek, overgaan op één van de andere pakketten, dan betaal je niets voor dit gesprek.

Koopakte

De koopakte en alle bijbehorende stukken uitpluizen.

KOFFIE

€ 799,- ex btw

Je gaat zelf de bezichtigingen doen. Ben je verliefd op een huis, dan bel je en ga ik het huis ook bekijken. Soms wordt het hem niet: hij is net verkocht, of er komen allemaal gebreken naar boven tijdens een bouwtechnische keuring. De extra kosten rijzen dan de pan uit en jij moet afhaken.
Ik ga daarom mee met maximaal 2 bezichtigingen, daarna gaat de opdracht tot dienstverlening automatisch over in het 3e pakket: Cappuccino.

De Koffie-aankoopbegeleiding houdt in

• Uitgebreid vrijblijvend kennismakingsgesprek. Kies je daarna voor onze aankoopbegeleiding, dan maken we een plan van aanpak, met de lekkerste koffie als onze metgezel.
• De binnendienst plant alle bezichtigingen voor jou in
• Je wilt bieden op een huis. Ik ga mee om jouw droomhuis te bezichtigen en om de waarde te bepalen, de staat van onderhoud te bekijken en ik zoek naar addertjes onder het gras.
• Als je wilt, dan nemen we ook (geheel vrijblijvend) een interieurontwerper mee. Hij kan ter plekke tips en trucs geven en de mogelijkheden van een eventuele verbouwing laten zien.
• Wij pluizen alles voor je uit qua bestemmingsplannen, bodemvervuiling en andere belangrijke omgevingsfactoren
• Ik doe de onderhandelingen. Scheelt jou enorme stress.
• Je hebt het huis gekocht! Dan begint de juridische periode. Iets waar jij je helemaal niet mee bezig wilt houden. Kleine lettertjes hebben namelijk soms grote gevolgen. Ik ploeg de koopakte zorgvuldig door, bij een appartement ook alle VVE-bijlagen, de splitsingsakte, het eigendomsbewijs, kadastrale gegevens, enz. enz.
• Beoordelen of er een bouwtechnische keuring nodig is, of een zwam/schimmelonderzoek. Is er asbest aanwezig?
• Ik houd het tijdspad voor je bij op de door onszelf ontworpen stappenplan-kalender. Wanneer moet je wat inleveren voor de hypotheek, wanneer lopen de voorwaarden af, welke verzekeringen moet je regelen, stukken naar de notaris enz. Ik sein je vooraf in, zodat jij nog kan handelen.
• En dan is het zover: we doen de voorinspectie samen en gaan daarna naar de notaris om de feitelijke aktepassering te laten plaatsvinden.
• Tot slot heffen we het glas op jouw droomhuis, wanneer dan ook. Wij trakteren!

CAPPUCCINO

€ 999,- ex btw.

Eenvoudig. Pakket 1 en 2 samen, maar nu ga ik mee met alle bezichtigingen. Begeleiding van A t/m Z en meer.

Misschien twijfel je nog over wat je precies wilt en heb je ter plekke een klankbord nodig.
Of ken je de wijken nog niet zo goed. Je wilt iemand aan jouw zijde die eerlijk en vakkundig kijkt.
Dus niet je beste vriendin of jouw ouders die alleen maar vanuit hun eigen referentiekader en woonwensen kijken. Jij gaat het huis kopen, niet zij. Alle goedbedoelde adviezen maken jou alleen maar onzeker.

Een deskundige aankoopmakelaar is neutraal, heeft (emotionele) afstand en kijkt niet door een roze bril.
De Andere Aankoopmakelaar.nl kent de markt, de wijken, de stad, de regels en de makelaars op haar duimpje: doe daar je al voordeel mee.