De èchte onafhankelijke aankoopmakelaar van Groningen

Over ons

Wie is de andere aankoopmakelaar?

Marian weekte zich los van de combinatie verkoop en aankoop van huizen. Na jarenlange ervaring in de makelaardij houdt zij zich alleen nog maar bezig met het begeleiden van de aankoop van jouw toekomstige huis. Het voordeel is dat zij de makelaars en de markt door en door kent en daardoor sneller kan handelen.

Marian heeft een team om zich heen verzameld. Dit team kan jouw helpen met alle aspecten die bij het kopen van een huis te maken hebben. Ieder met zijn of haar eigen specialiteit. Zie: dit is ons team.

Buiten Funda om

Omdat Marian zich alleen maar richt op het aankopen van jouw huis en geen huizen verkoopt, heeft zij veel meer tijd om jou mee te helpen zoeken. Buiten kaders en lijntjes. Aan hokjesgeesterij doet zij niet, creatief denken is haar tweede natuur. Er zijn meer wegen dan Funda. Sterker nog: voordat een huis op Funda staat, is soms al bekend dat het te koop komt. Handig, zo’n netwerk.

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Marian neemt alle tijd om jouw verhaal in zich op te nemen in een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Zij concentreert zich op jouw wensen en stelt daarbij ook kritische vragen om een zeer helder beeld te krijgen van wat jij precies wilt. Zie: kennismakingsgesprek.