De èchte onafhankelijke aankoopmakelaar van Groningen

Waarom een aankoopmakelaar?

Maak kennis met Marian
Waarom aankoopmakelaar

Marian is een ondernemer pur sang. Daar waar zij kansen ziet in de markt, gaat zij op onderzoek uit. Ook in de crisis startte zij een NVM-makelaarskantoor dat na 7 jaar een tweede vestiging heeft. En nu is hier haar nieuwste aanwinst met een geheel eigen imago en een bewuste focus: aankoopmakelaar.

Waarom alleen aankoopmakelaar?

Waarom ben je alleen nog maar aankoopmakelaar? Was een veelgestelde vraag aan Marian. Zij zocht een nichemarkt. Bijna elke makelaar verkoopt ook huizen en daar wordt de nadruk vooral op gelegd. De aankoopklanten zijn een beetje ondergeschoven kindjes die aan hun lot overgelaten worden. Bovendien is er belangenverstrengeling. Dit verdient een betalende aankoopklant niet. Ook deze klant moet alle aandacht en tijd krijgen. Dat was voor Marian de reden om De Andere Aankoopmakelaar te beginnen. Er volledig zijn voor de aankoopklant. Dat is dus waarom een aankoopmakelaar als Marian het verschil maakt.

De naam

De naam Andere Aankoopmakelaar is bijna vanzelfsprekend. Marian denkt anders, doet anders en handelt anders. Door niet de geijkte paden te bewandelen en in creatieve oplossingen te denken komen er veel meer mogelijkheden naar boven borrelen. Creatief denken is Marian haar middelste naam.

Haar studie communicatie, de makelaardij-opleiding en jarenlange ervaring in de makelaardij is een prachtige mix. Alles om haar klant van alle kanten bij te staan in het aankoopproces. Dit is waarom een aankoopmakelaar zoals Marian het verschil voor jou kan maken.

Verder over Marian

Verder studeerde Marian aan de Schrijversvakschool. Haar grote passie is schrijven. Marian is auteur van het boek ‘De alchemie van het ondernemen,’ waarin zij de 7 wetten van de aloude alchemie transformeert naar het ondernemen. Hierdoor bereikt een bedrijf een steeds hoger level van succes.
Daarnaast heeft zij een tekstbureau, voor een paar vaste opdrachtgevers schrijft zij (website)teksten en blogs.

Tussen al haar bedrijven door reist Marian zo veel mogelijk om nieuwe inzichten en inspiratie te absorberen en haar hoofd leeg te waaien. Twee keer per week yoga en boeken verslinden in de nacht, daar kan Marian niet zonder. Uren wandelen is voor haar een must. Zij woont zelf in een piepklein 1001-nacht huisje in de stad, waar er ruimte is voor contemplatie en voor belangrijke dingen in het leven. In de zomer vertoeft Marian in haar caravan op een goddelijke plek in de natuur, grenzend aan een stiltegebied voor vogels. Hier kan zij vooral alleen maar zijn. Voor Marian liever geen spullen, wel gegrifte herinneringen aan verwonderingen en ervaringen.

Contact ons

Verstuur ons een bericht