De èchte onafhankelijke aankoopmakelaar van Groningen

Klanten aan het woord

Mooie persoonlijke verhalen. Echtheid duurt het langst.

Een zeer betrokken makelaar: van het begin tot het eind!

Marian is een zeer prettig persoon in de omgang, die erg goed luistert naar de wensen van de klant. Daardoor vormt zij zich een goed beeld van de huizen die voldoen aan de wensen van haar klant. Wij hebben ervaren dat ze je daarna meeneemt in het hele aankoopproces,...

Lees meer

Ik zocht een expert, dus schakelde ik Marian in

Ik zocht een appartement in Groningen waar ik eerst zelf zou gaan wonen, om het later te verhuren. Ik schakelde Marian als mijn aankoopmakelaar in. Ik heb zelf geen verstand van huizen kopen, dat laat ik aan een expert over. Haar onderhandelsmethode leverde mij duizenden euro’s op.

Lees meer

On tour door ‘Grunn’

Marian heeft goed onderhandeld voor ons en de andere partij steeds gerustgesteld in hun onzekere tijd. Zij gaf ons een gevoel van vertrouwen dat het goed zou komen. Sindsdien bevelen wij Marian ook van harte aan bij iedereen die het wil horen. Uiteindelijk was het huis van ons en wonen we er nog steeds met heel veel plezier.

Lees meer

Wat was ik blij dat wij Marian hadden gevraagd!

Professioneel, doortastend, empatisch, nuchter en met treffende adviezen: zomaar wat kenmerken van Marian. Daarnaast heeft zij goede contacten in de huizenwereld. Dit betekende dat zij gewoon de sleutel mee kreeg van de verkopend makelaar die haar kent en vertrouwt.

Lees meer

Tijd is goud

Het kille woord ‘makelaar’ doet geen recht aan de persoonlijke en eigen-wijze manier waarop Marian invulling geeft aan haar beroep. De benaming die de betrokken en integere manier waarop Marian mensen begeleidt bij het realiseren van hun woonwensen echt dekt is er nog niet. ‘Droomhuiscoach’ komt in de buurt en past ook goed bij haar missie.

Lees meer

Onze aankoopmakelaar deed veel meer dan wij hadden verwacht

“We gingen op dinsdag kijken en deden op vrijdag het ‘winnende bod’. Je droomhuis kopen is één van de belangrijkste beslissingen van je leven en in de huidige markt ligt de druk enorm hoog. Ik ben heel blij dat we er in dit proces niet alleen voor stonden, maar Marian als aankoopmakelaar hadden, die de rust kan bewaren en kennis van zaken heeft.” Hannah Ellens.

Lees meer