De èchte onafhankelijke aankoopmakelaar van Groningen

Tijd is goud

Zoekend op internet naar een vrouwelijke aankoopmakelaar kwamen we uit bij de foto van Marian en haar werkvisie. Beide spraken ons aan. Het was dan ook niet verwonderlijk dat er meteen een klik was bij de eerste ontmoeting. Marian straalde uit, dat ze alle tijd voor ons had en luisterde aandachtig en geïnteresseerd naar onze woonwensen. De slogan ‘tijd is geld’ gold voor haar duidelijk niet. Marian nam alles grondig met ons door en gaf aan het eind van het eerste gesprek het advies om alles rustig op ons in te laten werken.

Brainstormen out of the box
Tijdens de daarop volgende contacten wisselden we enthousiast ideeën uit over creatieve manieren van wonen en leven tot Marian lachend zei ‘en nu moet ik nodig aan het werk’. Heerlijk! Naast het uitpluizen van allerlei zakelijkheden hebben we ook veel gelachen samen. Toch houdt Marian bij alle fun en brainstormen outside the box het kader helder en helpt zij op professionele wijze om belangrijke dingen niet uit het oog te verliezen.

Marian ist ein Geheimtipp
Het kille woord ‘makelaar’ doet geen recht aan de persoonlijke en eigen-wijze manier waarop Marian invulling geeft aan haar beroep. ‘Agent immobilier’, zeggen de Fransen, ‘house agent’, de Engelsen, ‘intermediario’, de Italianen. Een ‘agent’ in de zin van iemand die graag initiatieven en nieuwe ontwikkelingen op gang wil helpen is Marian zeker, alsook een intermediair tussen haar klant en de verkopende partij. Maar de benaming die de betrokken en integere manier waarop Marian mensen begeleidt bij het realiseren van hun woonwensen echt dekt moet nog worden uitgevonden. ‘Droomhuiscoach’ maar dan wel vergezeld van een speelse knipoog komt aardig in de buurt en past ook goed bij haar missie. Kortom: ‘Marian ist ein Geheimtipp ;-)’

Dominique en Rike